Organizacijski razvoj.

Ovo je usluga za vas ako vam je potrebna vanjska stručnost, nova perspektiva na izazovne poslovne situacije ili izgradnja nove organizacijske kulture.

Slušamo vas i razrađujemo fokusirane programe kako bismo zadovoljili vaše specifične potrebe.

Svaka organizacija je jedinstvena. Mi u Gentisu puno pažnje poklanjamo razumijevanju vaših organizacijskih potreba i dizajniranju rješenja koja odgovaraju vašim potrebama u datom trenutku. Kroz partnerski odnos i sveobuhvatno razumijevanje vaših izazova, kreiramo rješenja i procese koji proizvode konkretne i mjerljive rezultate te zajednički postižemo vaše poslovne ciljeve.

Konzulting u postojećim HR odjelima

Bez obzira na veliki napredak u HR funkciji i procesima, uvijek se pojavljuju novi izazovi i prostor za poboljšavanje ili potreba za dodatnim iskustvom izvan tvrtke. Naše dugogodišnje iskustvo u praksi, te u različitim industrijama, omogućuje nam da odgovorimo i na najzahtjevnije HR izazove.

Konzulting malim i srednjim poduzetnicima

Bilo da nemate vlastiti HR ili pak trebate dodatnu podršku, Gentis vam pruža stručnu uslugu u uspješnom upravljanju ljudskim resursima, najvažnijim resursima koje imate. Uz pomoć ove usluge, pomoći ćemo vam upostaviti moderne HR procese koje ćete moći samostalno provoditi.

Posebni projekti

U dvadesetogodišnjem uspješnom radu Gentisa imali smo sreću postavljati i implementirati brojne projekte koji su se po prvi puta provodili u regiji.

Imate li potrebe za jedinstvenim, kreativnim i inovativnim HR projektima, obratite nam se s povjerenjem. Svojim znanjem i iskustvom rado ćemo podržati vaš uspjeh.

 

BESPLATNO SAVJETOVANJE

Nudimo vam BESPLATNO SAVJETOVANJE kroz koje nastojimo razumijeti gdje se nalazite, gdje želite biti u budućnosti i što ćete trebati od svojih ljudi da biste to postigli.

Nakon toga vam dajemo preporuku za daljnji razvoj i sugeriramo rješenja koja nam se učine najprikladnija za vaše ljude i organizaciju.

Savjetovanje je neobavezno, ali vrlo je vjerojatno da ćete imati potrebu nazvati nas ponovno.

 We Make Your Business, Our Business.

Već više od 20 godina ostvarujemo rezultate sa svojim klijentima .

Neki od izazova s kojima smo se susreli, a mogući su izazovi i vama:

Organizacijske promjene

Privlačenje i zadržavanje talenata

Uvođenje mentoring kulture

Osnaživanje timova

Emocionalna inteligencija

Povećanje učinkovitosti

Lidership

Promjena organizacijske kultura

Angažman

…i mnogi drugi…

Upoznajmo se na otvorenim radionicama

Što drugi misle o nama?

“Mauris aliquam lobortis eros tincidunt sodales. Vestibulum non quam vitae sapien eleifend varius. Phasellus id metus mauris.”

“Mauris aliquam lobortis eros tincidunt sodales. Vestibulum non quam vitae sapien eleifend varius. Phasellus id metus mauris.”

“Mauris aliquam lobortis eros tincidunt sodales. Vestibulum non quam vitae sapien eleifend varius. Phasellus id metus mauris.”

Imate dodatnih pitanja?