Coaching.

 Coaching  otključava potencijal osobe kako bi ona maksimizirala svoj učinak. Coach ne uči coachija, već mu pomaže da nauči sam.

Jeste li znali?

61% klijenata izjavljuju da su zadovoljniji svojim poslom zbog coachinga.

Coaching može donijeti 529% povrata ulaganja i značajne suptilne koristi za posao.

Kombinacija treninga i coachinga povećava produktivnost za 88% u odnosu na 23% samo s treningom.

Mi vas istinski čujemo i vidimo sa svime što donosite.

Već 20 godina bavimo individualnim coachingom kao i coachingom u sklopu razvojnih programa. Osim tog segmenta, imamo i 10tak godina iskustva na vodećim HR pozicijama u uspješnim korporacijama poput Coca Cola, DHL-u.
Kako istinski volimo ljude, zadovoljstvo nam je na licu mjesta pratiti vašu ekspanziju koja se kroz coaching događa te vas nakon svake sesije gledati kao nove osobe koje postaju sve autentičnije. Zato radimo to što radimo.

Individulni coaching

Ova vrsta coachinga odvija se kroz kontinuirane sastanke jedan na jedan, čija dinamika ovisi o ciljevima koje osoba želi ostvariti. U poslovnom coachingu s klijentom obično se radi na jednoj ili nekoliko vještina koje klijent želi poboljšati, na planu akcije za ostvarenje željenih promjena i sistemu potpore za realizaciju istih.

Preduvjeti za uspješnost coachinga su spremnost klijenta na osobnu promjenu te razvoj iskrenog odnosa s trenerom.

 

Timski coaching

U vremenima brzih promjena i smanjenih budžeta potrebni su novi načini na koji timovi mogu učiti i razvijati svoje sposobnosti. Timski coaching je zasigurno jedan od odgovora jer pomaže timovima da izgrade svoje dugoročne vještine i sposobnosti kako bi se samostalno, oslonjeni na vlastite resurse, uspješno nosili s novim izazovima u budućnosti.

Provodi se u malim grupama, najčešće od šest do osam osoba, koje svojim aktivnim sudjelovanjem na određenom broju sastanaka pronalaze najbolja rješenja za postojeće izazove.

Imajte svoju coaching sesiju tijekom ugodne šetnje na svježem zraku, u drugačijem okruženju koje podržava drugačiju perspektivu i dodatno unaprjeđuje kvalitetu razmišljanja.

Hodanje u prirodi pomaže nam da utišamo svoj um i lakše čujemo svoj unutarnji glas koji ima odgovore na sva naša pitanja.

Dok hodamo, naše se tijelo pomiče i sve što je zaglavljeno u našem umu lakše se razjašnjava.

Vani u prirodi, doslovno i figurativno, pomičemo se izvan vlastitog svijeta i utabanih puteva, ulazimo u novu okolinu, kročimo novim stazama, vidimo nove poglede, otkrivamo nove horizonte i stoga ćemo lakše prihvatiti nova iskustva, stavove i inicijative,

Spojite KORISNO S KORISNIM i dvostruko iskoristite vrijeme.

Upoznajmo se na otvorenim radionicama

Što klijenti kažu o nama?

“Mauris aliquam lobortis eros tincidunt sodales. Vestibulum non quam vitae sapien eleifend varius. Phasellus id metus mauris.”

“Mauris aliquam lobortis eros tincidunt sodales. Vestibulum non quam vitae sapien eleifend varius. Phasellus id metus mauris.”

“Mauris aliquam lobortis eros tincidunt sodales. Vestibulum non quam vitae sapien eleifend varius. Phasellus id metus mauris.”

Imate dodatnih pitanja?